hemmadag med gosbebis

Det blev en hemmadag med min fina busbebis här. Faktiskt himla skönt, både jag och Charlie har varit lite hängiga i veckan och dessutom har man ju inte direkt längtat ut i det här tråkvädret. Vi har busat en massa på golvet som vanligt, nya favoritleken är att krypa fort fram till TV:n och hoppas att mamma jagar. Han skrattar så han kiknar när man kommer efter eftersom han vet att han inte får stå och kladda på TV:n – sen blir han skitsur när man lyfter bort honom. Skrutt!

Nu vaknar han när som helst ute i vagnen. Då blir det mera bus innan pappan kommer hem till middagen. Honom längtar vi efter nu <3

Pages:

8 kommentarer till “hemmadag med gosbebis”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Fina ni <3

 2. Vad fina ni är!! Tack för allt ditt pepp idag Sara, du är toppen! :)

 3. vilka fantastiska bilder på er !!! :)

  vad kul att han gillade bär, det är ju så himla nyttigt och bra :) hihi. Alva älskar allt vad bär heter och skulle nog kunna äta hur mycket som helst ;)

 4. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Vad fina ni är :)

  Ja, det verkar som om de flesta bebisar börjar klappa händerna där runt sex månader, så därför har jag väntat så länge! Det börjar komma mer och mer finmotorik nu äntligen, han har mest kört på grovmotorik hittills :P

 5. Hanna skriver:

  Fina ni! :) Haha, ja sura kan dom allt bli nu. Agnes slåss och blir verkligen förbannad när hon inte får göra något som hon planerat… Det är ju SÅ svårt att hålla sig för skratt då :)

 6. Elan skriver:

  Vilka fina bilder på er! Sötisar!

 7. Elin-mamma till Arvid skriver:

  Så himla fina ni är!! :)

Lämna en kommentar