febrig lillskrutt

Godafton! Vi startade dagen med familjefrukost innan Charlies första vila. Alltid lika mysigt! Strax före lunch knallade jag och Challe hem till Veronica och Asta där vi åt gott och lekte lite på golvet. Märkte att Charlie inte var som vanligt även om humöret var okej och till slut tyckte jag att han var varm. Vi gick och mötte upp pappan på Apoteket för att köpa bebisalvedon innan vi gick hem. Väl hemma låg tempen på 38,2 grader (vilket är det högsta Charlie haft tidigare), han var glad och åt mellis, sov en timma och efter middagen var han uppe i 38,6 grader. Han har verkat nästan som vanligt ikväll, han blev trött lite tidigare än vanligt och blev ledsen vid nåt tillfälle bara. Innan sängdags var tempen 38,7, så han fick alvedon och jag hoppas att han får sova någorlunda inatt. Han har skrikit efter nappen ett par gånger och låter lite täppt i näsan, så vi får se hur det utvecklar sig.

Mellan nappistoppningarna ikväll har vi myst i soffan framför hyrfilm igen. Hur många lingon finns det i världen blev det idag, riktigt bra film. Nu ska jag försöka bläddra igenom en tidning innan det blir sängen här, om bebis tillåter.

Feberrosig bebis innan badet ikväll:

Pages:

6 kommentarer till “febrig lillskrutt”

 1. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Hoppas han klarar sig från sjukdom! Är så jobbigt när de små är krassliga…

 2. Lillskrutten <3 Hoppas att hans snart kryar på sig!

  Och du, gott nytt och god fortsättning :)
  Vi måste styra upp en dejt snart.
  Kramar!

 3. så fin du är ! jag känner precis samma :) stannar ett tag till gör jag helt klart men så småningom blir det nog en annan lösning på bloggen (lösenord eller annat). Det är så kul att få följa dig och Charlie också när dom är så jämngamla våra små goingar :)

  usch, hoppas att han kryar på sig nu ! :( Alva skickar massa pussar (som hon precis lärt sig, hihi)

 4. så söt hon är! och den filmen är riktigt mysig :)

 5. Veronica mamma till Asta skriver:

  Krya Charlie!!!!!! <3

 6. nämen det visste jag ju redan! förlåt :p

Lämna en kommentar