coola killen ute i svängen

Oj oj oj. Så trött att jag knappt orkar sitta! Trots en skön natt på soffan så är jag helt slut efter en lång dag på språng. Efter frukost packade vi ihop oss och åkte in till Karlberg där jag och D tog en promenad medan Charlie sov. När han vaknade gick vi hem till hans farmor och Uffe Bluff ;) där vi blev bjudna på lunch och busade fram tills det blev dags för klockan-tre-vila för bebisen. Då blev det en promenad in till city för oss, där fick vi en del fint shoppat och klockan blev över 18 innan vi var hemma igen. Då var det bara att sätta igång med nattningsrutiner och förbereda lördagsmys och här är vi nu! Hoppas på en lugn natt igen, för imorgon blir det full fart igen. Kramhej!

Så här cool vill Charlie vara i vår:

20120121-221027.jpg

Pages:

2 kommentarer till “coola killen ute i svängen”

  1. Sanna skriver:

    Hehe vad cool han ser ut!

    Vi kör oxå med de självlysande napparna, köpte när vi var i usa. Helt sjukt lätt att hitta för oss vuxna men för barnen? Vet inte redigt, men 3 av 8 nappar hos Charlie består av självlysande! :-)

Lämna en kommentar