Charlies minsta lilla kompis

Idag har vi alltså haft fint besök från Uppsala. Heléné och Cardelli var här med sin lilla Oliver! Daniel var ju tvungen att jobba men jag och Charlie gjorde vårt bästa att ta hand om våra gäster :) Oliver var sååå fin! 9 veckor på söndag, lille killen. Kan verkligen inte förstå att min bamsekille har varit så pluttig, och det är ju inte alls längesen egentligen. Knäppt! Var riktigt roligt att ses igen nu när Oliver var utanför magen :)
Det är första gången Charlie träffar en sån liten kompis sen han blev ”stor” själv eller vad man ska säga :) Han verkade tycka att det var spännande, han gillar ju andra barn jättemycket, men han är ju bara van vid barn i samma ålder. Var kul att se hur intresserad och glad han var i alla fall. Till sommaren kan dom säkert leka lite tillsammans :D

Ska se klart på Biggest Loser nu, sen blir det ner i sängen. Har hållt igång hela dagen verkligen, började redan före frukost med att förbereda lunchen. Efter frukost gick vi och handlade, sen städade jag lite och började med maten medan C sov, sen kom gästerna. När dom åkte hem var det sovdags för C igen och jag hann precis diska och röja i köket och sätta ner rumpan i soffan innan han vaknade igen och jag fick underhålla liten trött gnällis fram till middagen då D kom hem. I morgon ska jag försöka ta det liiiite lugnare! God natt :)

 

Pages:

En kommentar till “Charlies minsta lilla kompis”

  1. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Vilken tuffing ;)

Lämna en kommentar