Charlies första tågbiljett

Landat med datorn och massa rolig planering i soffan efter en riktigt bra tisdag. Vi hade en väldigt mysig utflykt med fina vännerna i Barkarby och under eftermiddagen och kvällen har Charlie busat runt med farmor här. Det är så härligt att se honom bygga andra relationer än med mamma och pappa, goa killen!

Om en vecka ska vi ner och bygga mera, då hos mormor och morfar. Onsdag till lördag ska jag och Charlie fly ner till Skövde medan pappan får hålla sig kvar i storstan. Ska bli jättehärligt! För första gången testar jag att åka med en extra plats bokad för Charlie, gött med extra space. Så idag fick Charlie hem sina allra första tågbiljetter!

20120117-204936.jpg

Pages:

9 kommentarer till “Charlies första tågbiljett”

 1. Vad härligt med en tripp till Skövde <3 Och ja Sara, muffinsfabriken ROCKS!

 2. Elan skriver:

  Lyxigt med egen sittplats :)

 3. Veronica mamma till Asta skriver:

  Ja nu e han verkligen stora killen ;-)!

 4. åh mysigt, Alva har alltid fått en egen plats ! det är underbart att kunna sätta sina väskor där eller bara sprida ut sig lite utan att ha någon så nära ;) hihi. Dock är jag lite avskräckt med att åka tåg ensam med Alva nu efter att ha fastnat en hållplats och blivit utan mat till lillan, haha. Men det är ju oftast inga problem :) kramar !

 5. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Tack för igår ;)
  Så kul att busa med Charlie, gensvaret låter inte vänta på sig.
  Kramar

 6. Stora killen, reser med egen biljett! :)

  Tack för ditt svar! Jag förstår vad du menar och självklart ska dom hitta egna sätt men han ger upp för lätt (som vi märkt) Jag bli väl kanske lite för irriterad för att det är jag som får ta henne inatt när hon vaknar då och det känns som att det är lättare för honom att bara ge upp då.. Sjukt svårt det här och man blir så matt..och lite ledsen :(

 7. Sv: nej då han ska ta natten.. jag ska inte vara hemma förrän tiiiiidigt på morgonen :) Lagom till morgon vällingen kanske men då ska jag sova :) Sover på soffan gör jag då så jag inte bli störd :)

 8. Ja och hon sover ju nu så man får ju ta det som att det funkade men det kan ju bli jobbigt för honom på natten då men det får han lösa. Det är min kväll på lördag! :) Du ska inte med förresten?? Tror jag messade dig om det om jag inte minns helt fel. Kram

 9. Annie skriver:

  Hejsan :)
  Skulle du vilja vara intresserad av att vinna ett valfritt smycke? Gå in på min blogg och läs mer om tävlingen :D

  Direktlänk till tävlingen: http://annielivet.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-valfritt-smycke.html#comment

Lämna en kommentar