vilodagen

Charlie har precis somnat i vagnen på balkongen och jag har bäddat ner mig under mitt täcke i soffan. Ska passa på att bläddra lite i en tidning och bara vila. Förhoppningsvis sover han en bra stund nu och är pigg när han vaknar, för han har inte varit någon solstråle här före frukost direkt. Detta trots att jag offrade i princip all min sömn inatt för att han skulle få sova gott. Skruttunge!

Detta med sömn är skit tycker jag. Orkar knappt tänka på det längre, men håller på med ett inlägg med just mina tankar om sömnen. Det är inget glatt inlägg direkt, kanske publiceras det – kanske inte. Är lika trött på mitt eget gnäll som ni förmodligen är, så jag försöker låta bli. Hur som helst ska vi bara hänga här hemma idag och ta igen oss. Lillsnoris verkar snorar lite mindre, hoppas!

Här är ett av få leenden han har bjudit på idag. Frukost är  gött!

image

Pages:

4 kommentarer till “vilodagen”

 1. Emilia skriver:

  Men lilla killen… att han inte låter sin goa mamma sova på nätterna…
  Jag håller tummarna för att det blir bättre snart!
  Stor kram till er!

 2. Vad duktig du är som kämpar på så bra Sara! Att inte få sova tär verkligen på en. Lilla Charliebuset då… Tur för honom att han är så förbannat söt ;)

 3. Veronica mamma till Asta skriver:

  Ja en stor eloge till mamma Sara!! Jag beundrar dej för ditt kämpande!!! Det enda som fattas nu är lite utdelning å belöning i form av sömn!!! Så kom igen nu Charlie sussa tyst inatt så mamma får sova!! <3

 4. Du har haft det riktigt tufft med sömnen. Något jag absolut inte kan förstå
  men jag hoppas hela tiden för dig! Kram

Lämna en kommentar