The botten is nådd.

Torsdag och min energinivå är i botten. Glad i alla fall att helgen och julen närmar sig. Snaaaart får jag sova lite igen! Gött det. Jag mår bra efter en mysig kväll igår också. Charlie badade och var gosig med sin pappa, det var härligt att se eftersom han varit en sån mammagris ett bra tag nu. När lillgrisen somnat tog jag en lång dusch och sen blev det lite glögg och mys i soffan, sånt som höjer humöret rejält.
Nu ska jag passa på att vila ögonen medan Charlie sover, sen tar vi oss hem till Veronica och Asta där vi blir bjudna på lunch och mys. Vi ska julpyssla lite också, hopplösa förskollärare som vi är :) Hej så länge!


Vill ha snööööö!

Pages:

3 kommentarer till “The botten is nådd.”

  1. Julpyssel låter trevligt! Jag längtar med till snö nu:) Kram

  2. hihi underbart att få pyssla, jag känner igen mig ;)

  3. Veronica mamma till Asta skriver:

    TACK för ännu en underbar dag!! Hoppas innerligt att C blev uträttad av dagen å sussar i godan ro i natt!! Kraaam Goa

Lämna en kommentar