Ute på promenad

Just i denna stund är vi på väg tillbaka till Stockholm (om SJ vill) och även om det alltid är blandade känslor när man lämnar älskade Fagerliden blir det nog bra bara vi kommer hem till lägenheten. Daniel har 1,5 veckas ledighet kvar och så har vi ju fina vänner som väntar på oss i Estocolmo :) Vi har i alla fall haft en riktigt fin julhelg med allt som hör till, så glad och tacksam för det!

Mja, nu ljög jag nog lite. Vi har inte haft riktigt allt som hör till, det var ju en väldigt grön jul i år. Trist! Hade gärna sett att det var vitt på marken, eller åtminstone frost, men det har varit rena rama vårvädret. Tokigt! Vi passade i alla fall på att vara ute lite igår, trots blåsten, och Charlie fick promenera omkring lite utomhus också, det var poppis.

Pages:

4 kommentarer till “Ute på promenad”

  1. Melissas Prinsar skriver:

    åh vilken härlig blogg du har =)
    super söt liten charlie me :)

  2. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

    Underbara bilder :)

  3. Vad fin han är er Charlie <3 Klart att det är mysigt att vara ute och promenera :)

  4. ååh, så himla söt är han!

Lämna en kommentar