Uppesittarkvällen

Hela familjen är äntligen samlad i soffan. Eller, Charlie ligger ju och sover (men sin vana trogen talar han om att han finns då och då) men lillebror har kommit hem från Götet, så alla är på plats för julfirande. Vi har precis mumsat skinkmackor och nu är det dags att slå in sista paketen så att tomten kan leverera under natten ;)

I natt provar vi en ny möblering i sovrummet. Förhoppningen är att Charlie ska vara nöjd med närheten och att sömnen ska bli något lugnare. Jag har varit rätt slut i dag, men det kan bero på aktiviteterna också. Jag har nämligen varit barnfri nästan hela dagen, Charlie stannade hemma med pappa och morfar när jag och mormorn åkte till stan för att fixa de sista julklapparna och den sista julmaten. Det var såklart rejält med folk och vi var iväg mellan 11-16. Klara blev vi i alla fall, skönt det :) nu ska jag börja bråka med julklappspappret. Trevlig uppesittarkväll på er!

Årets silvergran:

20111223-205436.jpg

Pages:

En kommentar till “Uppesittarkvällen”

  1. Emilia skriver:

    GOD JUL VÄNNEN!!
    Kramar

Lämna en kommentar