tredje advent

Här kommer ett hej från en tjej på väg i säng. Vi har haft en jäkla kanonhelg, men det har verkligen gått i ett och nu är jag helt slut i huvudet! Igår var jag ju och klippte mig tidigt och sen var vi i stan och fixade en iPhone till mig. Jag beställde ju en från Tele2 för 4 veckor sen, men efter massa strul och oproffsig service från dom avbokade jag den (den var inte på väg än på ett tag) och i morgon ska jag säga upp mitt abonnemang där eftersom vi tecknade nytt på Telia igår. Det är nåt som vi klurat på ett tag, så nu blev det gjort. Efter Telia-besöket mötte vi upp Veronica, Magnus och Asta på Odenplan och åt lunch innan vi åkte och handlade och begav oss hem för en massa fix hela eftermiddagen. Full rulle.

Idag var vi uppe tidigt och tvättade och fixade lite mer. Asta skulle nämligen ta med sina päron hit på adventsbrunch och saffransbulle-bak. Det har varit en jättehärlig dag med fina vänner. Vi fick till sjukt goda bullar och några bilder på två jättesöta pepparkaksbebisar, ska försöka få upp nån bild här i morgon. Nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas på en lugn natt. Night night!

Asta och Charlie på Ikea i fredags :)

Pages:

En kommentar till “tredje advent”

 1. Tele2 skriver:

  Hej Sara,

  Vi är ledsna att se att du har lämnat oss. Hoppas du har trivts under din tid som kund hos Tele2 trots problemen med att beställa en iPhone och att du blir nöjd med ditt nya abonnemang. Om du har några synpunkter eller tips som kan göra oss bättre får du gärna mejla mig.

  Med vänliga hälsningar

  Cecilia Uhr, Tele2

  cecilia.uhr@tele2.com

Lämna en kommentar