Sista kvällen med gänget

Så sitter vi här i soffan och smaskar en sista skinkmacka innan det är helt slut på julen.Haha, vad tragiskt det låter. Vi har som sagt haft en lugn dag här, vi har varit ute i trädgården och jag har pälsvårdat pudeln lite grann. På eftermiddagen lagade mormorn mat åt oss och sen tog hon med Charlie ut på promenad i vagnen så han fick sova medan vi åt ostört, himla lyxigt. Ikväll har bebisen badat badkar med sin pappa för andra gången, det gillar han verkligen och han har världens sötaste små russintår när han ger upp och tycker att han har badat klart, lilla godingen!

20111227-202559.jpg

20111227-202646.jpg

Pages:

2 kommentarer till “Sista kvällen med gänget”

  1. Men gud vilka härliga bilder hihi!

    Hoppas ni har haft en superfin julhelg! :) Kramar

  2. Veronica mamma till Asta skriver:

    Äntligen kommer ni hem, hihi! <3

Lämna en kommentar