pepparkaksflickan

På väg i säng efter en lugn och fin fjärde advent. Det blev en blöt men mysig fika och julklappsöppning med Astas familj i parken i eftermiddags och efter det har vi bara hängt hemma. Busat och gosat, fixat och donat. Jag bestämde mig för att fixa resten av julgodiset i veckan, finns ju ingen anledning att stressa :p Charlie har varit så glad och go i helgen och jag är sååå glad att han släppt mammafixeringen lite för han har så roligt med sin fina pappa<3 Nu har pappan bara två dagar kvar att jobba innan långa julledigheten drar igång. Det betyder även att jag har två härliga nätter att se fram emot igen, så nu är det bäst att jag går och lägger mig. Lillskrutt har redan vaknat två gånger sen läggning, så det ser inte ljust ut.

För en vecka sen fick jag förresten fota sötaste pepparkaksflickan. Fina Asta. Det var jättedåligt ljus, men hon är så söt att det väger upp oskärpa och brus! Här är bästa bilderna:

Pages:

2 kommentarer till “pepparkaksflickan”

 1. Vilken jätte söt pepparkaksflicka! :)

  Och vad skönt med lång ledighet för er <3 Man behöver det!
  Och du, jag håller tummarna (eller är det bara en tumme man ska hålla) för att natten blir skaplig.

  Och just de, tack fina du för komplimanegn. Håret är nyfrisserat och det känns jätte bra med såhär kort hår även om det är lite ovant :)

  KRAMAR!

 2. Veronica mamma till Asta skriver:

  Åhh nu blev jag varm i hjärtat <3! Min Asta <3!
  Ja d va spännande me picknick i snöslask, haha! Trevligt var d dock- som alltid! Då kommer vi till dej å smaskar julgidis då :), hihi. Förstå att du kommer få sova å inte bara en natt, helt fantastiskt ju!! Kraaaam å kärlek Goa Sara

Lämna en kommentar