Nyårsafton 2011

Så var vi här då, sista dagen 2011. Det har varit ett långt (men ändå kort), omtumlande, fantastiskt, skrämmande, ljuvligt år! I år går vi från våra traditioner och firar nyår på hemmaplan, jag och mina killar. Vi behöver en lugn kväll här hemma, där vi kan lägga Charlie i hans egen säng när han är trött, och där vi själva kan gå och lägga oss när vi känner att vi vill. Det har ju varit lite si och så med sovandet de senaste månaderna och det är två slitna och småkrassliga föräldrar som skålar in det nya året med sjukt god mat (hoppas jag) och god dryck. Vi ska vara utomhus och busa lite idag, sen blir det bara lugnt inne i lägenheten. Under dagen kommer åtminstone första delen i min årliga resumé av året som gått, resten kommer nog ikväll eller i morgon :)

GOTT NYTT ÅR kära vänner!

Pages:

4 kommentarer till “Nyårsafton 2011”

 1. Emilia skriver:

  GOTT NYTT ÅR till dig och dina killar!!
  Ser fram emot resumen :)
  Kramar

 2. Gott nytt år gumman!
  Ser fram emot resumen :)
  Kramar i massor från oss <3

 3. Veronica mamma till Asta skriver:

  Hurra för resumé-spännande läsning!! Gott nytt kära du!! Hoppas ni får en underbar afton me lilla familjen!!! <3

 4. Morfar skriver:

  Gottt Nytt år!! Superfina foton på pojkarna. M.mor o M.far

Lämna en kommentar