Mellandagsrea och möbleringen

Sista timmarna av julen 2011 är här. Jag är trött efter att ha varit inne en sväng på mellandagsrean med mamma och handlat på Ica Maxi bland allt folk – alla verkade hitta ut ur sina julhålor idag! När det gällde rean var vårt första och viktigaste mål Polarn och Pyret, och där fick vi faktiskt tag i en del fint. Kunde nog handlat bra mycket mer, men det slutar alltid med att jag får beslutsångest och hänger tillbaka hälften och sen ångrar jag mig när jag kommer hem, haha. Sprang i flera andra butiker också, men förutom på Pop så var rean lika kass som vanligt. Nöjd med mina fynd i alla fall :) Imorgon ska vi bara ha en lugn dag här hemma, det ska bli riktigt skönt.

Här kommer en bild på möbleringen i vårt rum här hos mamma och pappa. Pappa har satt ihop min gamla spjälsäng från mitten av 80-talet, men skippat spjälorna på ena sidan. Nu kan vi ha Charlie nära och kan lätt stoppa in napp och dutta utan att behöva springa upp och ner hela nätterna, och utan att behöva ha honom i vår säng. Det fungerar riktigt bra här, han sover något längre pass och är inte lika orolig. Behöver jag säga att det blir ommöblering i vårt sovrum när vi kommer hem på onsdag?

20111226-201757.jpg

Pages:

3 kommentarer till “Mellandagsrea och möbleringen”

  1. Johanna - johannabolmgren.se skriver:

    Åh, så där har jag funderat på att göra hos oss också! Men spjälsängen som Charlie har, har bara två lägen, och det nedre (som vi måste ha nu eftersom han ställer sig i sängen) hamnar längre ned än vår säng… Och då blir det ju inte så bra?

  2. Jag tycker dom är ganska normala i storlekarna! Minna är 73cm nu och hennes bodysuit är i storlek 80. Liiiite lång i armarna men jag skulle säga att den sitter jättebra på henne. Den röda Rulebreaker som vi båda har är i storlek 74 och när hon sitter ner går knapparna upp i grenen och blöjan hänger ut :) Hihi!

    Jamen gud, absolut måste vi det! Vi får boka in en dag i januari!

  3. Jag fyndade också på Polarns rea! Underbart. Det blev sex plagg i kommande storlek och jag sparade drygt 700 riksdaler. You gotta love sale!

Lämna en kommentar