måndagsmys

Trist väder och fortfarande lite snorig bebis gör att vi hänger hemma idag. Charlie har snorat i två veckor nu och jag vet inte hur man ska få det att sluta? Tur att Veronica och Asta vill umgås med oss ändå, annars hade det blivit en lång isolering här. Bebbarna lär väl kanske bli immuna mot varandras bakterier så småningom :p

Jag låter nog bli att posta det där deppiga inlägget om sömnen. Vågar knappt skriva det, men det har faktiskt blivit lite bättre de senaste nätterna och Charlie har nöjt sig med 3-5 uppvak istället för 10 som det var när det var som värst. Inatt sov han från kl 19-01 och det känns helt sjukt. Han mumlade lite i sömnen vid 23, men inte mer än så. Sen vaknade han vid 3:20 och istället för att vara vaken nån timma då som han varit det senaste så somnade han om och sov till vällingen vid 4:30 och efter den sov han mellan 5-6. Jag har fortfarande lite svårt att koppla av efter den senaste tidens nätter, men med tiden kommer jag nog att lyckas med det också. Hur som helst är det skönt att äntligen se en ljusning, för det kändes jäkla svart där ett tag.

Trots sömnen inatt verkar det behövas mer för världens bästa bebis! Han ligger ute i vagnen och sussar och har gjort det i 2h och 15 minuter nu. Vad händer? Iofs sov han 2h på förmiddagen igår också, men det hör inte till vanligheterna. Det är en väldig massa som sker i hans utveckling nu, så jag antar att kroppen behöver det. Igår reste han sig upp mot pappas ben och badrumsskåpet tre gånger före badet, och innan läggdags tog han sitt första lilla krypsteg. Så stort. Sen har han hittat lite nya ljud i munnen och nu jollras det en himla massa dädädo och dadada, men det bästa är ju såklart att han börjat säga mamamama. Låter alldeles ljuvligt och jag längtar tills det är på riktigt <3


Kolla rufset!

Pages:

9 kommentarer till “måndagsmys”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Underbart!!! Ja nog händer d grejer allt, i te konstigt d blir stök å bök me sömnen men skönt att d går mot bättre tider nu d är ni värda!! Som sagt nog kryper killen till jul allt!! :) Å d är bu klart vi vill hänga me er!! Finns Inge bättre sällskap snoriga eller inte!! Kraaamis

 2. Linda skriver:

  tandsnor?

 3. Våga skriv, vi läser gärna! Och stöttar dig!
  Minna vaknar också mycket, kanske varannan timme natten igenom nu och har gjort någon vecka, jobbigt… Förut kunde hon sova 5 timmar i sträck och det var såå skönt, men det var länge sen nu. Vi väntar och väntar på att det ska vända!

 4. Jag håller med Tina, vi finns och peppar dig/er!! :)

  Så gosig han är då med ruffset, hihi ! Hoppas att ni får en fin måndagkväll :)

 5. Ja verkligen, pust. Man är så trött och nu längtar jag verkligen efter att få sova lite. Att hon sover kanske 4 timmar i sträck! Eller 5. Eller 6, vågar man hoppas? Hon har nog bara gjort det någon enstaka gång i hela hennes liv, tror att hennes rekord är 7 timmar faktiskt. Åh, det var en underbar natt, haha :)

  Ska du inte vara med och tävla om skjortan förresten? Charlie skulle nog bli ascool i den! ;)

 6. Jag har typ ändrat inställning till att tävla ;) Jag vann 10.000kr av pepsi (därför hade jag råd med en ny kamera), så sen jag vann så känner jag att jag ska tävla, tävla, tävla, haha. NÅGON måste ju vinna, eller hur? ;)

  Vad skönt! Undrar vad som gjorde det i slutet av sommaren.. Värmen? Eller att tänderna kanske inte plågar eller var det nu kan vara.. Eller att de var yngre och helt enkelt sov mer. Hoppas på att Minna kommer sova bättre när vi slutar nattamma helt. Lite sugen på att sluta nu bara för att se om det blir bättre, men om det blir värre kommer jag vara helt slut nu under alla dessa julförberedelser som ska göras :P Man vill inte göra det sämre heller, hehe. Men senast efter nyår är det baj baj nattamning. Hoppas att det gör någon skillnad!

 7. Hanna skriver:

  Gullis! Hihi ja men det är väl KLART NI FÅR! Kan ju knappast säga nej till den där SÖTA PEPPARKAKSGUBBEN (eller hans mamma för den delen, haha!)

  Vi är också snoriga fortfarande tyvärr, men vi hörs nåt när våra sjuklingar slutar att sjuka sig?

  Kram kram och hälsa C att krya på sig!

 8. Men fina lilla C! Börjar bli en stor kille nu ju. :D

 9. Men finaste Charlie! Vad duktig han är och vad otroligt häftigt och underbart det är med alla framsteg. Han behöver helt klart sin sömn <3

  KRAMAR!

Lämna en kommentar