Lyxlördag

Efter en fin fredag igår och en relativt lugn natt började jag lördagen tidigt. Klockan sju hade jag nämligen bokat tid hos frissan nere i centrum, ytterligare en sak som verkligen var på tiden! Borta är nu det slitna, dassiga, urtvättade och jag ser ut som mig själv igen. Behöver jag säga hur lyxigt det kändes att få håret tvättat och fixat samtidigt som man fick dricka kaffe, käka pepparkakor och bläddra i skvallertidningar alldeles ostört? Nä just det. Värt varenda krona! Kändes skönt att veta att Charlie hade det kanoners hemma med pappa också. Han har finslipat sina vinkar-skills i veckan, så han vinkade glatt när jag gick ut genom dörren. Inte illa för en mammagris!

Nu är hela lilla familjen på väg in till city. Vi ska besöka Telia på Kungsgatan, och förhoppningsvis kommer vi hem med ett fint paket till mamman. Lyxlördag indeed!
Fick inte till några bra bilder på håret, men dessa får duga. Före och efter!

image
image

Pages:

4 kommentarer till “Lyxlördag”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Fiiiiina mamman!!! <3

 2. Emilia skriver:

  Snygging där!! Härligt med lite sån lyx, det förtjänar du sååå mycket!!
  Kramar

 3. Snyggt :D :D

  Och du, Sara. På måndag hade jag visst skola mellan 9-16, så jag kan inte följa med till öppna då :( Tråkigt!

Lämna en kommentar