Lyx för en mammaledig

I går kväll la jag mig på soffan vid 22, vaknade en gång under natten och konstaterade att det var tyst, somnade om och sov till 6:45. Helt jävla underbart. Charlie har sovit med pappa i sängen större delen av natten och jag har inte ens vaknat när dom var uppe och fixade välling i köket vid 5. Lovely. Hoppas verkligen på fler såna här nätter.

Efter en mysig frukost lämnade jag killarna hemma och åkte med Veronica till Häggvik.
Vi storhandlade på Ica Maxi, fönstershoppade lite på Stinsen och tog en fika på Waynes. Riktigt lyxig förmiddag :) Nu ska vi snart göra oss klara för att åka på ett tidigt julfirande hos Charlies farfar. Så himla passande att det snöar :) bjällerklang!

20111217-133120.jpg

20111217-133145.jpg

Pages:

3 kommentarer till “Lyx för en mammaledig”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Tjoho, d gör vi om!! <3

 2. men så lyxigt ! vi sov också gott imorse till 8.45 och pappan tog vällingen vid 6 för min del med ;) hihihi, vilka fina män vi har :) kram på er !

 3. Härligt! Jag försökte mig på det där för ett par veckor sen, sov i köket
  (i andra änden av huset typ) men jag vaknade ändå av varje pip… :P
  Genom öronproppar! Jag är ju knäpp…
  Skönt att du fick sova ikapp lite, det behövs ibland!

Lämna en kommentar