lillördag

Hur natten än har varit är det alltid mysigt att plocka upp leende, babblande bebis ur spjälsängen, gå ut i vardagsrummet och tända granen och snöflingorna i fönstret, sätta på the Voice och hälla upp dagens första kopp kaffe och hänga på lekmattan en stund. Älskar’t! Säger inte att jag skulle misstycka om det skulle ske nån halvtimma senare ibland, men man piggnar ju alltid till när man väl kommer upp. Har gett upp drömmen om att få sova vettigt på nätterna snart, man blir bara besviken.

Idag ska i styra kosan in mot Stockholm City. Vi ska möta upp Johanna och Alva för lite fika och fönstershopping ska bli mysigt. Jag har ett par julklappar kvar som måste planeras, hoppas jag kan få några ideér :) Hej så länge!

Pages:

3 kommentarer till “lillördag”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

    Kan inte annat än hålla me!! Hoppas no får en toppen mysig dag!! <3

  2. Hoppas att ni får en fin dag tillsammans! :)

  3. Skönt att du kan piggna till trots sömnbrist! :)

Lämna en kommentar