lilla julafton nr 2

Pustar ut i soffan efter en lååång dag med full fart. Vi har städat och plockat och fixat hela dagen.  Lägenheten var full med ren tvätt efter vår tid i tvättstugan i går kväll och sen skulle det storstädas, fixas lunch och handlas. Därefter behövdes en rejäl renovering av sunkig mamma, haha. Vi ska ju åka till Berg i morgon och då är det skönt att lämna en ren och snygg lägenhet.

Ikväll fick vi dessutom finbesök. Vi har firat vår andra lilla julafton med Charlies farmor, Uffe och farbror Mattias. Dom hade med sig god sill och smarrig skinka och vi hade fixat tillbehören till skinkmackor, och så blev det kaffe, julmust och glögg. Jag såg min chans att bli av med en del av allt julgodis jag bakat de senaste dagarna också ;) Vi bytte paket och både vi och Charlie fick fina klappar :) Toppenkväll! Nu har jag och D rundat av kvällen med lite mer glögg och planering inför morgondagen. Vi har inte packat en enda pryl, men vi har en bra plan för det hela. Det blir lite mer planering med en liten i familjen :) Nu: sovdags!


Bountybollar och skumtomtefudge


Polkagrisbräck ala Sara


Mozartkulor och snöbollar

Pages:

3 kommentarer till “lilla julafton nr 2”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

    DUKTIG!! <3

  2. Tack för påminnselsen, vi måste ju baka idag :P

  3. Men muuums vad du har snaskat ihop snask! Vad fint :)
    mys att fira flera dagar sådär! Vi kör julafton och juldagen. :) Också uppesittearkväll imorn med vänner! Hoppas ni får en fin julafton också! Kram

Lämna en kommentar