ledighetskommitten

Det händer inte mycket här på dagarna. Hinner aldrig sitta vid datorn längre känns det som och nu när det varit full fart ett par dagar har jag inte tagit mig tid att mobilblogga heller. Kommer väl vara så här framöver, nu när man har en liten krypare blir det inte mycket stillasittande på dagarna direkt, och den lilla fritid man har när han sover lägger man gärna på annat :) Promenader med finaste Veronica tillexempel! Det har jag ägnat förmiddagarna åt de senaste dagarna, igår var första gången vi sågs på över en vecka och det var himla härligt :) Efter lunch åkte jag med mina pojkar till Jakobsberg för att handla nyårmat och annat pyssel och sen såg vi en film när Charlie hade somnat. Full rulle som sagt. Idag blev det 2,5h promenad igen och sen har vi haft tvättstuga och annat fix, så nu ska det bli riktigt skönt med en film till och gott fredagsmys :)

Nyårsafton i morgon, det känns lite galet. 2012 på ingång – vad hände där? Det har gått så himla fort i år, nästan skrämmande. Ska det vara sån här speed på månaderna verkligen? Hur som helst, hoppas hinna kika in här i morgon och önska gott nytt år :) Nu ska jag svara på lite kommentarer, varit riktigt seg med det senaste veckan :/ Kram på er!

Ytterligare en bild på lilla promenadkillen (som ikväll kröp hela vägen genom vardagsrummet och ut i köket, där han avslutade med att malligt resa sig mot kökslådorna. Bäst hittills!) kommer här.

 

Pages:

3 kommentarer till “ledighetskommitten”

 1. Sötgubben! Vad duktig han är på att promenera :)
  Nej, inga tips om du inte kan klistra fast tallriken på brickan :D Vi ger också ofta mat direkt på brickan om vi inte äter något ”lätt” som gör att vi kan hålla kolla och fånga tallriken när den flyger. Men det börjar bli bättre, nu kastar hon den bara när hon börjar bli mätt. Tid och tålamod helt enkelt ;)

 2. Men åh! Duktiga killen. Jisses vad stort :D Var roligt!
  Och ja, vart sjutton tog det här året vägen?

  Gott slut gumman!
  Kram!

 3. Ja det har varit ett riktigt omtumlande år!:) Gott nytt år ! Kram

Lämna en kommentar