Julgodis och ledighet

God afton! Ligger nerbäddad i soffan och ska strax sova. Jag och Charlie har haft en riktig innedag idag, har inte varit utanför dörren mer än till tvättstugan och balkongen, riktigt skönt. Charlie har varit på sitt allra bästa humör och vi har lekt, läst, gosat och lyssnat på julmusik. När han har sovit har jag försökt vara effektiv och har lyckats att både städa lite, förbereda tvätt och göra tre sorters julgodis. Bra dag!

Ikväll har vi skålat in Daniels julledighet med ett glas vitt och lite julgodis. Nu ska han inte tillbaka till jobbet förrän efter trettonhelgen, jätteskönt! Nu hoppas jag på en lugn natt, men eftersom Charlie redan vaknat 4 ggr sen läggdags är jag inte alltför positiv. Vi får se om jag få ligga kvar på soffan hela natten :) sov gott!

Två bilder från idag:

20111220-230608.jpg

20111220-230619.jpg

Pages:

4 kommentarer till “Julgodis och ledighet”

  1. ååh, jag måste göra julgodis!

  2. Veronica mamma till Asta skriver:

    Hoppas ni fick en lugn natt!! Å va mysigt ni ska ha d me långledigt å va hela familjen- LYXIGT!! Goa kramar

  3. Underbart med så lång ledighet tillsammans <3 Mys på! Och du, hoppas att du fick sova inatt.

    Massa kramar!

  4. Vad kul med paketen under granen ^_^ De är riktigt poppis här hemma också!

Lämna en kommentar