Julafton 2011

Goddagens! Här har vi börjat juldagen lugnt efter en ganska skön natt. Jag och mamma har gått långsvängen med hundarna i skogen precis som igår, Charlie har sovit ute på altanen och fått lunch av mormor och vi andra har fikat lite. Vi hade en riktigt fin julafton igår med vår lille prins, han var i gasen hela dagen och sov ett rejält pass på eftermiddagen innan tomten (morbror i tomteluva) kom. Han fick massa fina paket som han fick leka med med innan det blev kvällsmat och skumbad före sängdags.

När lillnissen väl hade somnat sov han lite oroligt i början, men sen slog han till med två tretimmarspass på raken. Han sov lugnt mellan 22:30-01:30 och sen mellan 02-04:45. När han vaknade stoppade jag in nappen innan jag kollade på klockan och kors i taket, han somnade om på två röda! Händer aldrig annars, så tro att jag blev paff när jag kollade på klockan och såg att det egentligen var vällingdags. Trots det sov han en hel timma till och jag behövde inte ge vällingen förrän klockan var närmare 06! Nu tänker ni väl att vi fick gå upp efter det eftersom Charlie aldrig sover längre än till 06:03, men icke! La ner honom intill mig och fick klappa i rumpan och sssccha en stund, och inte förrän 07:15 ansåg han att det var dags att gå upp. Tokigt! Antingen var han helt slut efter julfirandet, eller så funkar vår nya möblering väldigt bra nu efter ett par nätters invänjning. Ska visa möbleringen senare, kanoners är det!

Nu är det snart dags för juldagslunch (dvs rester från igår), sen ska vi fortsätta ta det lugnt. Inte många knop idag alltså, precis som det ska vara :)


Matchar pappa


Det var inte lätt att få nissen att sitta stilla!

 

Pages:

5 kommentarer till “Julafton 2011”

 1. Det ser ut som ni hade en jättemysig julafton :) Charlie är SÅ SÖT i sin skjorta och luva, riktigt juligt. God jul på er! Massor med kramar från oss!

 2. Johanna - johannabolmgren.se skriver:

  Låter som en himla härlig helg :)

 3. God Jul fina du! Ser ut som att ni hade supermysig julafton <3 Och vad härligt att nissen er sov så bra. Är nyfiken på möbleringen :)

  Kramar!

 4. Veronica mamma till Asta skriver:

  Gillar Charles stil!!! Härliga unge<3

 5. åh så mysigt det ser ut :) låter som att ni har haft en toppenjul !
  kryper han sådär på handflator och fotsulor ? hihi, sötaste nissen ! kram från oss till er

Lämna en kommentar