fredag fredag fredag

Hej hopp! Sitter och myser med en tidning och en kopp kaffe framför Nyhetsmorgon medan Charlie sover. Han har varit himla trött på morgonen och jag försökte förklara att det ofta blir så när man är uppe och röjer på nätterna, men vi får väl se om han förstod innebörden av det inatt. Hehe. Jag är också lite sliten efter att ha varit vaken mellan 3:30-5 och sen blivit uppkörd kl 6. Inte okej!

Passar alltså på att vila lite nu. När skrutten vaknar blir det full fart fram till lunch och sen ska jag iväg och handla en snabbis lagom till Charlies eftermiddagsnap. Nu ska jag passa på att börja läsningen av Somna utan gråt, kanske finns vår lösning där? Trevlig fredag på er!

Skrutt vid frukost:

image
image
image

Pages:

5 kommentarer till “fredag fredag fredag”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Skickar styrke kramar till dej Sara å sövande kramar till natten till Charlie :). Kraam

 2. Mimmie skriver:

  Läste lite luddigt, missade att ni skulle vara inne ;) <3

 3. Mimmie skriver:

  Juste, sen tänkte jag bara säga (för att du kanske vill veta, inget illa menat) att dina snöflingor stannar upp när man är i kommentarsfältet :) ser inte alls konstigt ut, utan det är jättefint! Men tänkte om det var något du inte märkt. Puss

 4. Blue Velvet skriver:

  Vilka fina öhon Charlie har!

 5. Tina - Minnas mamma skriver:

  Jättenöjd! Måste kära mig lite mer bara! Har lytt ditt råd och använder nästan bara manuella inställningar och jag känner att det ger mycket, att jag lär mig snabbare, men man lär sig inte allt på en vecka! :)

Lämna en kommentar