första lucian

Men att man aldrig lär sig att inte ropa hej. Jobbig natt igen och nu blev man ju än mer besviken eftersom vi haft några bättre nätter i helgen. Usch! Jaja, det får bli lite vila när Charlie sover på förmiddagen och sen är det ju snart helg och sen julledigt för lilla familjen i nästan tre veckor. Behöver jag säga att jag längtar?

Charlies första lucia idag. Inte jättestort kanske, men tillräckligt stort för att man ska vara en töntig mamma och spöka ut ungstackarn i pepparkaksdräkt (igen!), släpa ner honom till öppna förskolan och vara med på lussefika och sångstund. Det var anmälan till fikat och det var egentligen fullbokat, men Veronica ringde igår och lyckades fjäska in oss ändå. Fina Kerstin på öppna! Ska bli jättemysigt.


Våra fina pepparkakor på tredje advent <3

Pages:

5 kommentarer till “första lucian”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Ååå fina peppisar <3!!

 2. Galet söta små peppisar! Hoppas ni får en mysig Luciadag! Kramar

 3. Hanna skriver:

  Åhhh vad mysigt. Och vilken otroligt söt pepparkaksgubbe & pepparkaksgumma :)

 4. Hanna skriver:

  Åh så söta de är!

 5. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Att killar alltid ska dra tjejer i nåt´ :)

Lämna en kommentar