första amazon-leveransen

Ägnar mig åt lite eget soffhäng medan pappan och Charlie badar och gosar. Daniel kom hem lite tidigare idag, så vi har haft en fin eftermiddag tillsammans. Jag slängde i hop en sats av Johannas pepparkaksmuffins efter lunch för att överraska D, så vi har fikat och haft det gött. Jag och Veronica gick en riktigt långis i förmiddags, 14 km stannade mätaren i Runkeeper på, så jag var värd lite fika ;)

När posten kom fick vi tre(!) avier från Amazon.com, så Daniel sprang till ICA och hämtade paket. Vi beställde i förra veckan, så det var snabba ryck :) Vi fick sex nappar från MAM, två st glow-in-the-dark-varianter, två  st Air och två vanliga. Billigt som attan! Veronica beställde en till Asta också. I det ena paketet låg stapel-insekterna från Lamaze (ska bli en julklapp till Challe) och en stor Sophie the Giraffe. Charlie har verkligen gillat den där giraffen när vi testat den i några butiker, men jag tycker att det är vansinne att betala nästan 300 kr för en gummigiraff. Nu fick vi den för ca 130 kr, som hittat!
Vi väntar fortfarande på två paket, ett till Charlie och ett till Asta och dom kommer inom ett par dagar :) Så, shoppa på amazon för billiga leksaker och prylar alltså! Dagens tips :)

Pages:

8 kommentarer till “första amazon-leveransen”

 1. Vad kul att ni gillade muffinsen! :D

  Vilka fina grejer ni har beställt! Måste nog kika in och kolla vad dom har ;P Kram

 2. ååh, vilken underbar header du gjort!

  hoppas ni får lite snö snart också! :-)

 3. Hanna skriver:

  Oj, det var ju riktigt bra! Men Saaaaaara, när ska vi ses?! =)

 4. Veronica mamma till Asta skriver:

  Roligt!! Ser fram emot nästa leverans!! Mys me hela familjen mitt i veckan, härligt!! <3

 5. Låter spännande! :) En sida jag måste kika närmre på!

 6. Den där giraffen verkar gå hem hos typ alla barn. Vad tusan är det med den?

 7. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Är det bara hos dig det snöar? :))

 8. Fina saker :) Men du, jag skulle beställa några grejer därifrån, men när jag kommer till kassan står det att shippingen och de kostar över 500kr! :O Då blir liksom sakerna helt plötsligt dyra ju. Var det så för dig med eller hur gjorde du? Kram

Lämna en kommentar