fjärde advent

Hejssvejs! Det blev ytterligare en natt på soffan för mig efter ett mysigt julfirande hemma hos Challes farfar igår. Vi fick god mat, glögg, nybakt vörtbröd och nygriljerad skinka. Granen kläddes och så kom tomten förbi med lite klappar också :) Jättemysigt! Charlie var på bra humör och höll sig vaken längre än vanligt, men strax före kl 20 somnade han in på farbror Nichlas säng. Det är första gången vi testar nåt annat än vagnen när vi är borta över kvällen sådär och det gick jättebra. Han vaknade när vi skulle gå hem, men somnade om och sov när jag la ner honom i vagnen, och hela vägen ner i sin egen säng. Han var som en säck potatis när jag skulle få av honom overallen och lägga honom, sov som en stock. Inte så vanligt!

Idag har Charlie hängt med pappa hela förmiddagen. Efter mysig frukost tillsammans ställde jag mig och pysslade ihop lite julgodis. Ska slänga ihop ett par sorter till, sen kommer bildbevis ;) Efter lunch ska vi möta upp Veronica, Magnus och Asta och ha lite picknick och julklappsbyte ute i blötsnön. Jag hoppas att det hinner börja snöa mer innan dess, för då kanske bebbarna kan få ha pulkapremiär, det vore roligt. Oavsett så ska Charlie få se snön för första gången idag, det blir spännande :)

Glad fjärde advent önskar pepparkakan och julkulan!

Pages:

3 kommentarer till “fjärde advent”

 1. Johanna - johannabolmgren.se skriver:

  Jag förstår, här har man också bara tid för datorn på kvällen :)
  Jag har fått hjälp med designen jag har nu, men jag är sugen på en ny och tänkte testa en annan designer :) Mumari som hjälper mig är jätteduktig, men det skulle vara kul med ett par nya ögon. Jag skulle kunna testa att fixa själv, men vad jag har hört så är alla koder helt olika de på blogg.se vilket gör att designadinblogg.se inte är till så mycket hjälp, han tipsar ju bara om blogg.se….

  Finfin pepparkaka! Du tar alltid så fina bilder!

 2. Johanna - johannabolmgren.se skriver:

  Och just ja, sömnen. Nja, han vaknar minst en gång i timmen efter han lagt sg på kvällen, och sedan några gånger under natten. Han sover hos oss nu då det verkar funka bäst för honom. Jag somnar också om fortare och kommer inte ihåg hur många gånger han vaknat under natten, jag vet bara att han gjort det :)

  Förresten så ”försvinner” texten långt ut på sidan när man ska skriva en kommentar hos dig. Den fortsätter liksom utanför kommentarsrutan, men man ser den inte….

 3. Fina Charlie med julkulan! :) Så rund, fin och spännande!

Lämna en kommentar