den här dagen får plus, och den har bara börjat!

Igår somnade jag vid 22, och strax före kl 2 vaknade jag och insåg att Charlie fortfarande sov. Jag hade alltså fått sova 4h alldeles ostört, och det mina vänner, det var fan på tiden! Charlie vaknade efter en halvtimma och sen en gång i timman som vanligt. Timman innan kl5-vällingen sov han på min arm medan jag lag och lyssnade på stormen utanför, så mysigt! Jag har alltså inte sovit så mycket efter kl 2, men det gör inte så mycket, för det är fredag och äntligen dags för utflykt med V & A igen och sen har vi en fin helg i sikte. Nu ska vi dona klart oss innan vännerna kommer och hämtar oss med bilen :)

Bild på nöjd tjej som fått sova lite:

image

Pages:

3 kommentarer till “den här dagen får plus, och den har bara börjat!”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Så fanitastiskt braaa!! Lagom till helgen å allt, hallelulja!! DU va du mer än värd gumman!! Tack för idag förresten!! Kraam

 2. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Har en fantatiskt underbar och skön 3:e advent!
  Och håller tummarna för att de 4 timmarnas oavbruten sömn får succesivt bli
  fler :)

 3. Tänk vad glad man kan bli för bara några timmars sömn. Man är inte lika kräsen längre, haha :)

  Hoppas att du blir himla fin i håret nu och att du fick lite avlastning inatt.
  Ha en fin helg, kramar!

Lämna en kommentar