Äntligen fredag

Äntligen fredag och slut på den här veckan. Sömnmässigt har den här veckan varit den jobbigaste hittills och helt ärligt så känner jag mig fullständigt slut som artist (och mamma). Igår gick jag och la mig före 21 med hopp om att få sova några timmar innan uppvaken drog igång, men det kunde jag ju glömma. Känner mig uppgiven och förstår inte hur vi ska få ett slut på detta, det känns ju som vi testat allt vid det här laget. Äsch, nu har jag gnällt bra mycket mer än jag hade planerat i det här inlägget. Nu är det ju helg, Daniel ska ta nätterna och jag ska få sova. Håll tummarna för att det funkar! Sen har D bara två dagar kvar att jobba innan han blir ledig fram till 8/1. Wie!!

Idag blir nog en fin fredag iaf. Först och främst ska vi på 8månaderskoll på BVC, sen ska vi möta upp Veronica och Asta för en liten bussutflykt. Blir garanterat trevligt :) Hej på er!

20111216-072016.jpg

20111216-072036.jpg

Pages:

5 kommentarer till “Äntligen fredag”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Vi ser fram emot en dag me er å bussutflykt!! Även om du känner den slut som artist å mamma fyller Simon å Astas dag me värme å glädje å vi längtar att hänga me er!! Puss å kram från oss

 2. Veronica mamma till Asta skriver:

  Haha Simon vem e d??
  Ska stå min å Astas… Skyller på fånen igen :S

 3. Hanna skriver:

  Fan vad jobbigt Sara, lider verkligen med dig då jag är helt DÖD efter en natts halvdålig sömn. Kan inte föreställa mig hur maktlös och uppgiven man måste känna sig! Hoppas innerligt att C SKÄRPER sig snart! Sov pojk, sov! :)

  Angående en träff så vill vi också så gärna ses men det är som sagt mycket nu. Tror vi har en lucka på tisdag, och om ni mot förmodan också skulle ha det så ses vi gärna då, annars får vi helt enkelt vänta tills 2012 ;-)

  Ha det så bra och hoppas du sover som en STOCK nu när Daniel ska ta nätterna. Ta öronpropparna ;) KRAM!

 4. Elin-mamma till Arvid skriver:

  Hej! Ibland är de små liven riktiga monster :) tänker bara ge ett tips, som jag personligen inte har testat och är inte tillräckligt påläst såpass att jag kan uttala någon uppfattning men en bekant till mig hade precis de bekymren ni har med sömnen…
  Dem testade Anna Wahlgrens metod ”sova hela natten”…de bestämde sig för en ramsa och slutade med napp- och efter bara några veckor sov han hela natten! De var desperata och fick äntligen ordning på livet! :) metoden är ju rätt omdiskuterad och som sagt vet jag inte vad jag tycker…
  Men bara ett litet tips såhär på fredagskvällen :) hoppas ni får ordning på sömnen snart! / med vänliga hälsningar..

 5. Camilla skriver:

  Jag vet att jag tjatar Sara men du MÅSTE sova på dagarna när det är så där illa! Lova det. Det går över de där nätterna, trots att man inte tror det. Stor kram

Lämna en kommentar