111206

Hej från trött tjej! De senaste nätterna har Charlie sovit något lugnare och inte pratat i sömnen lika mycket som han brukar, det har varit skönt även om han vaknar lika ofta som vanligt. Men den nya nattgrejen verkar vara att tycka att det är morgon redan innan kl 4… I morse vaknade han 3:48 och sen tog det över en timma, massa buffande, ny blöja, näsdroppar och välling, innan han kunde somna om och sova en timma till. Alltså är jag skittrött (som vanligt alltså, fast värre :p) och Charlie har inte heller varit på sitt bästa humör här på morgonen. Nu sover han i alla fall sen nästan en timma tillbaka. Jag tänkte vila när han sov, men nu sitter jag ju här. Idiotiskt att gnälla alltså!

Idag är det mammaträff på BVC. Det blir information från tandsköterska och jag vill så gärna gå, men det beror lite på om Charlie snorar när han vaknar. På mornarna rinner det alltid en del eftersom jag brukar hälla koksalt i den lilla näsan när vi går upp för att det som samlats under natten ska rinna ut. En timmas mammaträff där han sitter hos mig är väl inte så ansträngande, men vill bara att han blir frisk nu! Hur som helst, mammaträff eller inte, efteråt ska vi möta upp V & A för en härlig promenad i kylan igen. Skööönt! Nu ska jag försöka stänga ögonen en stund, gonatt!

Pages:

4 kommentarer till “111206”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Jaaa, gå å lägg dej fialotta!!! Kraaaam

 2. Alltså, jag tycker verkligen att det är dags för dig att få sova lite nu!!
  Goa lilla Charlie, när ska du inse det sköna med att sova en hel låång natt.
  Hoppas, hoppas att det blir som för oss, bättre. Numera sover Levis mellan typ
  19:30-06:30 utan ett enda uppvak. Det kallar jag en bra natt. Hoppas ni kom iväg
  på mammaträffen iaf! Kram

 3. Det är sant det du säger, jag har ingen aning om hur du har det men det jag kan det är att hoppas att det väldigt snart blir bättre för dig på nätterna. Jag blir helt förstörd om Alva gnällt lite på natten så jag kan verkligen bara föreställa mig hur du mår när du inte fått sova en hel natt på läääänge. Be D ta helgen så du iaf får 2 hela nätter. Det är du värd! <3 Kram på er och hoppas C mår bättre snart så vi kan ses <3

 4. Johanna - johannabolmgren.se skriver:

  Men bibblan! Att jag inte tänkte på det! Får gå dit på fredag och se om de har den boken :)

  Jag tänkte nästan att det var wordpress :) Gör du din design själv?

Lämna en kommentar