Utvärdering av MatHems familjematkasse

Nu har det gått en vecka sen vi käkade sista portionen av maten från MatHem. Vi fick ju prova deras familjematkasse en under en vecka och jag kan säga med säkerhet att det kommer bli fler matkassar i det här hushållet. Konceptet passade oss verkligen. Vi brukar sällan äta middag på kvällarna, utan vi äter en ordentlig lunch på dagen och sen nåt lättare på kvällen, men vi har alltid tänkt att vi ska börja med riktiga familjemiddagar när Charlie börjar äta samma mat som oss. Det var otroligt smidigt med matkassen – färdiga recept och matvarorna levererade till dörren. Recepten var enkla och lätta att följa till och med för mig som inte direkt är nån mästerkock. JAG lyckades att både stuva makaroner och laga gulasch, och det kändes himla roligt.

En annan sak som var riktigt bra med matkassen var att vi fick testa nya grejer. Vi hade nog aldrig letat upp receptet på marockansk kycklinggryta med linser, russin och kanel om vi skulle slänga ihop en enkel middag annars, men nu var det ju bara att köra och så visade det sig att det var något av det godaste vi någonsin ätit. Underbart! Dessutom var det väl tilltagna portioner i vårt tycke, ett par av dagarna fick vi till 5 portioner i stället för 4. Till skillnad från andra matkassar vi kikat på så var det inte särskilt mycket man behövde ha hemma heller utan det mesta fanns med i maten man fick.

Slutbetyget blir alltså 5 toasts av 5 möjliga. Det finns inget att klaga på alls, rekommenderar alla att testa!

 

Pages:

2 kommentarer till “Utvärdering av MatHems familjematkasse”

  1. Kycklinggrytan lät himla god! :)

  2. Härligt! Vi är också väldigt nöjda so far :)

Lämna en kommentar