torsdagen

Veckan gick ju väldigt snabbt ändå. Det trodde jag inte i måndags! Dessutom har det varit en helt okej vecka, trots bebisförkylning som inte ger med sig. Mest glad är jag över att vi börjat umgås med Veronica och Asta, sedan Johanna flyttade har jag känt mig ganska ensam i Kallhäll, men no more! Glad glad glad. Så är jag väldigt nöjd med att ha kommit igång med både motion och det nyttigare livet (snart två veckor utan godis och läsk), mår så mycket bättre av det!

Idag har det blivit ytterligare 12 km promenad. Det var härligt med sällskap, tänk vad många samtalsämnen man hinner avverka under 12 km. Många! Det blir nog en repris i morgon. Egentligen skulle jag ha åkt till Älvsjö och hängt med Mimmie och Leonel mfl, men eftersom Charlie är så snorig fortfarande så håller jag mig i hemtrakterna. Det blir en långprommis när han ska sova, men annars blir det vila och återhämtning för bebben (om han går med på det). Nu blir det Wordfeud och sängen, natti!

Pages:

2 kommentarer till “torsdagen”

  1. SV: Visst var dom :) Köpte dom på Eko, kollade på julsaker så såg jag dom :)

  2. Veronica mamma till Asta skriver:

    Vi e oxå glada för umgänget :D. Å du e så duktig, ses om några timmar!!

Lämna en kommentar