tlött

Isch, trött och ont i kroppen. Natten var katastrof för mig, med den lilla sömnprataren i spjälsängen. Fick inte sova många minuter i sträck efter kl 2 och vet inte hur många gånger jag var uppe och stoppade i nappen och vände bebisen i försök att få tyst på hans monologer. Blääää! Måste vi flytta för att jag ska få sova? Nu ska vi försöka få i oss frukost och ta oss ut på promenad med V&A så att Charlie får sova och jag får tänka på nåt annat än att ögonen svider. Bilder från vår fina dag igår kommer senare, det var verkligen en toppendag!

Charlie och pappa på babysim igår.

 

Pages:

5 kommentarer till “tlött”

 1. Såna där nätter jag kan göra mig TOKIG! Dessa monologer. Hon sover men ligger och gnyr/ babblar och har sig. Usch, usch!

  Hoppas att dagen blir skaplig trots sömnbrist.
  Kram gumman.

 2. Mimmie skriver:

  Du är så tapper! Jag hade typ gått under efter natt 3 och sålt ungen på öppna marknaden! Beundrar dig verkligen finaste Sara!
  Vad menar du med flytta? Har det med lägenheten att göra? Fattade inte haha! :)

 3. Veronica mamma till Asta skriver:

  Ni får ta vår undervåning ;). Hämnet tummarna för att d blir bättre snart så du får sova!!! Kram

 4. Mimmie skriver:

  Liten lägenhet? Kom hem till oss får du se på litet, 54 kvadrat!

Lämna en kommentar