playdate

Helt slut efter en lång men fin dag. Vi mötte upp Veronica och Asta för en lång promenad i förmiddags i det härliga, kyliga höstvädret. När vi rört på oss tillräckligt och bebisarna sovit gick vi hem till oss där jag och Charlie bjöd på lunch och fika och Charlie fick visa Asta alla sina leksaker. Dom små gillar verkligen varandra, dom pratar, klappas och grejar, så roligt att se. När vi vinkade hejdå var det dags för Charlies eftermiddagsvila och när han vaknade var hans farmor här och hälsade på några timmar. Efter gröt och bad hade vi återigen en lyckad nattning, det har gått väldigt bra de senaste kvällarna. Så skönt! Nu ska jag krypa till kojs, det blir ytterligare en fin dag i morgon :)

Lite bilder från godingarnas playdate:


Klapp klapp!


Hörru snygging!


Stark grabb som kryptränar för fulla muggar.


Söta, goa Asta

Pages:

2 kommentarer till “playdate”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

    TACK för en underbar dag!! Ja, vilka godingar vi har :)!! Va härligt å se dem tillsammans idag!! Asta va helt slut efter dejten å sov, hör å häpna, över en timme!? Roligt me kompis, kram på er

  2. Ser ut som en underbar dag! :) Och vilken snygging Charlie är i sina Geggamojja kläder!

    Kram fina du!

Lämna en kommentar