November

Godmorgon fina bloggvänner! Hade en mixad dag igår kan man lugnt säga. Morgonen var helt okej, förmiddagen var skit tills vi kom ut på promenad med Veronica och Asta och efter nästan 3h promenad i höstsolen mådde jag himla bra. Charlie sov nästan hela promenaden och var en trevligare bebis efteråt. Eftermiddagen var lugn och skön hemma, sen hade vi en jobbig läggning efter lite grötvägran och ett väldigt blött bad. Hoppas på mer stabilitet idag! Är glad att Liten åt bra lunch igår i alla fall, men gröten vägrade han både på morgonen och på kvällen. Fick i honom några skedar, sen var det bara majskrokar, vatten och frukt som funkade. Jobbigt! Nu vill vi ha en frisk och pigg bebis utan fastrubbel och sömnlöshet. Tack.

November idag! För mig som julgalning är november verkligen bara en enda lång väntan på december, men man får försöka sysselsätta sig så gott det går :) Längtar än mer efter jul i år så klart, Charlies första jul och vår första jul som familj <3 Vi brukar bara fira en jul, men i år måste vi ju se till att Charlie får lite jul både med mormor och morfar, farmor och farfar. Tre julfiranden alltså, inte mig emot ;)

Pages:

6 kommentarer till “November”

 1. Jag är inget stort fan av jul men i år längtar jag faktiskt :) Förra året låg ju L mest och sov så ser den här julen lite som hans första och det ska bli så himla mysigt :D

 2. Det ska bli så mysigt med jul! :) Och november är faktiskt ingen rolig månad. Oftast bara grå och trist men den här hösten har förvånat mig med så fint väder så jag hoppas att det fortsätter så :)

  Hoppas att ni får en fin fin dag där bebis har bättre aptit.
  KRAMAR!

 3. hihi ja men eller hur, jag som inte har photoshop får ju nöja mig med den här appen ;) har läst igenom dina sista inlägg här och det verkar som att ni håller på att få ordning på sömnen kanske ? hoppas det och håller tummarna för er skull !!! kramar

 4. åh vad bra :D testa !

  ah jag förstår precis hur du menar, men det återstår att se då nu när han blir frisk (friskare) ifall sömnen kanske har ordnat upp sig. De borde ju få in vår dygnsrytm kan man ju tycka och eftersom de är så aktiva under dagen nu så borde de bli trötta som attan på kvällen (det blir ju Alva iaf, haha). Kramar !

 5. Haha julgalning! Jag längtar också massor i år. Kan ju inte bli så
  mycket mysigare än med en liten jU!

  Hoppas ni får en bra dag idag, kram!

 6. Ja det ska verkligen bli trevligt med jul som familj:) kram

Lämna en kommentar