night night

Kikar in för att säga godnatt. Vi har haft en fin söndag, även om Charlie blir väldigt störd av de där tänderna som aldrig tycks vilja ploppa upp. Kanske är det en anledning till att han sover så illa? Alltid är det något, är det inte utvecklingsfas eller förkylning så måste väl de högre makterna hitta på nån annan anledning för sömnen att strula. Jag verkar ju ha varit en sån förjävlig person tidigare i livet att jag inte förtjänar att få sova. Hehe. Karma’s a bitch!
Vi har i alla fall hunnit med både bra saker och familjemys och pappan lagade första receptet ur familjematkassen. Det blev marockansk kycklinggryta, jag var otroligt skeptisk men jäääklar vad gott det var. Vi är fortfarande proppmätta. Jag har avslutat söndagen med att beställa hem en ny telefon. Jag är så beroende av att ha en telefon som funkar till allt, och jag är så otroligt missnöjd med (bland annat) kameran i min HTC Desire så jag hoppas att detta kommer bli toppen. Nu ska jag bli bättre på att både fota och filma min lille skrutt :)

Anyway, godnatt hjärtan <3

Pages:

En kommentar till “night night”

  1. Låter som en spännande maträtt och det är det jag vill åt :) Man, eller jag, vågar aldrig på mig något ”annorlunda” till middag men med en påse ”måste” man ju, haha!

    Och ja, alltid är det något som stör nätterna :/ Uscha! Hoppas att Charlies små bissingar snart tränger igenom och att Ameah snart är frisk igen.

    Kram!

Lämna en kommentar