lördagslugnt

Tjingeling från helgfirar’n! Vi har ägnat förmiddagen åt lite photoshoot (resultat kommer i morgon), lite pyssel och gofika medan bebisen tog igen sig i vagnen. Nu har vi precis ätit lunch och börjar så smått dona i ordning för att ta oss in mot Vasastan om ett par timmar. Middag hos Charlies farmor står på agendan, blir säkert lika trevligt som alltid :) Vi har köpt med lite glögg och pepparkakor också, är så lycklig för att jag får dricka ”riktig” glögg i år och inte behöver leta land och rike runt för drickbar saftglögg (hittade den godaste på Liseberg förra året). Vi hade glöggpremiär till Idol här i går, riiiktigt gott var det. Vi testade en ekologisk glögg som heter Ripa, inte dum alls. Får nog bli test av en massa olika i år, hade svårt att bestämma mig på bolaget igår.

Okej, nu svamlar jag. Ska hoppa in i duschen här, sen ska jag pyssla lite med bloggen igen när Charlie sover middag innan vi ska åka, och så ska jag få upp ett par adventsstjärnor i sovrummet också. Ha en grym lördag!


Gårdagens Challe!

Pages:

En kommentar till “lördagslugnt”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

Lämna en kommentar