läget i sjukstugan

Hej hopp från kvällssoffan! Här mår vi nog alla lite bättre, i alla fall föräldrarna. Jag har lite ont i huvudet efter ett par intensiva dagar , men förkylningen är mycket bättre. Daniel mår bättre och ska jobba i morgon igen, och då hoppas jag att Charlie är kryare också. Han har varit en riktigt gnällfis stundtals idag vilket inte är svårt att förstå, man blir ju alltid påverkad när immunförsvaret kämpar. Nu har han lässtund med pappa innan det är sängdags i alla fall, hoppas att han får sova ännu lite bättre i natt. Vill ha tillbaks min friska och glada peppiskaka!

Nu blir det snart lite lillördagsmys här. Det har blivit en trevlig tradition på onsdagarna, sånt gillas. Idag blir det inget avancerat, men lite lättglögg och peppakakor finns i skafferiet :) Hoppas vi slipper springa fram och tillbaka till sovrummet och trösta bebis bara. Håll tummarna!

Pages:

5 kommentarer till “läget i sjukstugan”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

    Håller tummar å tår!! Härligt att ni börjar bli bättre, ni är saknade!! Kram

  2. usch krya på er ! läste nu att din sambo blivit sjuk igen, så trist ! tycker att bacillerna bara går runt hela tiden :/ kramar !

  3. Mathilda skriver:

    Herregud vilken mysig bild!

Lämna en kommentar