kungligheterna och minnen

Här kommer ett riktigt inlägg också. Det blir mycket mobilbloggande och kassa mobilbilder nu för tiden, men blogglusten är stor just nu och med mobilen är det så enkelt. Förhoppningsvis blir det ännu roligare (och bättre bilder) när nya fånen behagar dyka upp :) Tänkte i alla fall bjuda på några bilder från när jag och Veronica gick förbi Kallhällsparken och spanade in prinsen och sessan, haha. Jag är verkligen ingen rojalist, men som sagt är det inte ofta det händer nåt i lilla Kallhäll. Hur som helst såg dom glada och trevliga ut och våra bebisar har nu fått andas samma luft som våra svenska kungligheter. HAHA! Dom brydde sig inte ett dugg om det faktiskt, dom var mer intresserade av varandra, godingarna. Vi gick och fikade efter vinkandet, så de små (och mammorna) fick prata lite med varandra också.

Vi har haft en kanontisdag idag. 2h promenad med vännerna, lunch och en trevlig sångstund på öppna förskolan men goa ungarna. Min är ju såklart goast, heh. Det händer så mycket i hans utveckling hela tiden och jag hinner inte med. Snart är han sju månader. Inte långt ifrån ett år. För exakt ett år sen idag låg jag sjukskriven i soffan, med den lilla Räkan i magen, 10 dagar innan vårt RUL, och återhämtade mig från den skitjobbiga lunginflammationen som plågade mig hela hösten och nästan hela första tiden av graviditeten. Då var jag så orolig för att sjukdomen och antibiotikan skulle påverka Räkan, och här är jag nu med den bästa lilla bebisen man kan tänka sig. Det känns som igår, samtidigt som jag knappt kan minnas den där tiden innan Charlie.

Lite djupt såhär innan läggdags ;) Börjar hitta tillbaka till orden igen, inspirerad av en fin vän, och det känns skönt. God natt <3


Asta väntar spänt på prinsen:)


Där är han ju!


Vinkevink


Får man ingen egen mobil får man låtsas.


Busfia :)

Pages:

4 kommentarer till “kungligheterna och minnen”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Ja våra godingar <3. Tiden springer iväg va fort d går, häftigt men lite läskigt. Vi får passa på att njuta allt va vi kan!!! Ha en toppen bra dag!! Kram från oss <3

 2. Låter som en härlig tisdag :)

  Jag är inte heller ngn rojalist men kan förstå er ”iver” ;) Härligt lycklig gravid hon ser ut!

  KRAM!

 3. Ja den är nog super att gnaga på:). Ja jag har också svårt att minnas saker
  innan Vincent:). Kram

 4. Hahahah, det ser verkligen ut som han låtsas prata i telefon ^^ Sötis!

Lämna en kommentar