kravlarkillen

Det blev 12 km promenad med våra fina vänner, en massa bubbel och babbel, en sväng inne på Hemköp och endast 30 minuters sömn för Charlie. Tror till och med Asta sov längre, och det hör inte till vanligheterna. Jag trodde att det skulle innebära en riktigt gnällig eftermiddag här, men min fantastiska bebis var på superhumör både över lunch och en bra stund efteråt. Han somnade dock väldigt gott i vagnen vid 14 och sover än, så jag hoppas han vaknar pigg och vill leka snart :)

Här kommer några bilder på kravlarkillen in action. Han ställer sig ofta i krypställning fast ”på tre ben” med ena foten under magen, det är en bra metod om man vill nå fram till leksaker utom räckhåll eller så. I bland välter han över på mage och i bland lägger han sig på mage med flit. Han vill gärna kunna ta sig framåt och tar sig upp i krypställning ibland, men än så länge lyckas han bara skjuta sig själv bakåt, och längre bakåt, och längre…

Pages:

6 kommentarer till “kravlarkillen”

 1. Men söta söta unge, vad är det för underbara miner?! Gulle!!!
  Och självklart får du ett lösen när det väl är satt. Ska bara komma
  på vad fan man ska ha först :)

 2. åh tack söta du ! jag minns att jag alltid drack avslagen cola när jag var yngre, har tyvärr inte haft någon hemma nu men blåbärssoppa har jag halsat ;) haha. Vi har nyss haft världshistoriens värsta nattning här, herregud.. jag var tvungen att gråta en skvätt och det hör inte till vanligheterna !! Fy, nu hoppas jag att det vänder till imorgon !

  åh så söööt han är din prins, sådär står Alva också på ”tre ben” hihi, ser så roligt ut :) men effektivt ifall hon vill nå någoting och ibland tippar hon över på mage ifall det ligger för långt bort.. ;) hon skjuter sig också bakåt, undrar när dom ska lära sig krypa !

 3. Veronica mamma till Asta skriver:

  Ja, vilka goa miner han lagt till :). Ja nu är d verkligen dax å barnsäkra hemmet, hihi. Go Charlie Go Charlie!!!

 4. Haha :) Han lär sig säkert åla framåt snart! Måste vara frustrerande att baka åka bakåt hela tiden… :)

 5. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Heja det går framåt baklänges, en backspegel kanske?

 6. Men starka, fina Charlie! :) Så han kämpar. Snart sitter det!

  Kram!

Lämna en kommentar