krassliga familjen

Hej från sjukstugan! Efter en nästintill sömnlös natt blev jag skrämd från vettet när Daniel kom in i sovrummet när Charlie vaknade vid 6:30. Trodde han var på väg till jobbet för länge sen då, men det verkar som både han och Charlie fått en släng av min sega förkylning. Så nu latar vi oss i kapp här! Eller, jag och D turas om att lata oss, Charlie röjer ju på som vanligt och verkar inte lida ett dugg av att det rinner nonstop ur den lilla näsan. Goding <3 Även om jag hellre hade sett att vi alla var friska och slapp boka av planer och kunde hålla igång så är det mysigt att få vara hemma tillsammans hela familjen mitt i veckan. Längtar ännu mer till jul nu :)

Lillsnoris vaknar förmodligen från sin tupplur när som helst. Bäst att dricka upp kaffet och ladda för lek på golvet tills det är grötdags! Hittills har Charlie aldrig ätit dåligt när han har varit förkyld utan äter ungefär som vanligt, det är skönt.


Lillsnoris läser tidningen med pappa och leker med spöklampan


och river ut mammas hundböcker. Häftet med freestyleregler höll på att bli ett minne blott!

 

Pages:

3 kommentarer till “krassliga familjen”

  1. Men ååååh så mysigt det var att komma in hit!! Och vilken fin pepparkaksgubbe :) Tråkigt att ni är sjuka :( Blir det inget sim för er imorgon då? Kram och krya på er <3

  2. Johanna - johannabolmgren.se skriver:

    Vad vinterfin du gjort bloggen :)

    Och vilken fin pyjamas (?) han har! Vart har du hittat den?

  3. Veronica mamma till Asta skriver:

    Krya <3

Lämna en kommentar