jag har en krokodil i mitt vardagsrum…

Världens finaste lilla krokodil! Den snoriga lilla bebben sov minsann 19:30-4:30, åt och somnade om till 6, efter lite envishet från den här mamman. Helt okej fantastiskt. Myser med tända ljus, kaffe och macka till Voice nu. Vid 10 är det dags för förmiddagsvilan för C, så då blir det en promenad med Veronica och Asta igen. Charlie sover ju bäst när vagnen är i rullning, så promenad is the grej.

Nu har vi en riktigt fin helg framför oss. Eftersom det är röd dag i morgon så slutar pappan lite tidigare idag, det är vi glada för här hemma :) Nu luktar det som att krokodilen behöver en ny blöja… Happy friday!

Pages:

6 kommentarer till “jag har en krokodil i mitt vardagsrum…”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Goa Goa Charlie du e för söt!!

 2. En himla söt krokodil :D Låter som en skön natt och morgon! Fler såna röstar vi för. A vaknade halv sju idag och jag hoppas att det fortsätter så.

  Ha en fin fredag och trevlig helg gumman.
  Kramar!

 3. Ja det ser ut som en riktigt fin krokodil det där :D

 4. Heléne, Charlies farmor skriver:

  De krokodilen skulle jag inte har något emot i mitt vardagsrum

 5. Haha, vilken UNDERBAR outfit.

 6. Sophia - mamma till Mevin skriver:

  Ursött!! Det där skulle Melvin haft igår på halloween festen ;)

Lämna en kommentar