it’s a hallelujah moment!!

20:00-05:50. Han har sovit hela natten! Jag var iofs vaken en kortis vid 3, men det spelar ju ingen roll, för CHARLIE HAR SOVIT HELA NATTEN!!! När både jag och han behövde det mest. Fantastiska unge! Finns ju ingen garanti på att det händer igen, men nu vet vi att han kan :)

Stärkt av detta ska jag ha en fin dag med fina bebisen. Han är fortfarande krasslig, det verkar riktigt segt faktiskt. Inte så att han har ont av det direkt, men han är täppt och lite snorig och även lite rosslig stundtals. Hoppas att all den här sömnen hjälper immunförsvaret så han blir kry snart. Vi ska ta oss nån liten promenad, men annars blir det bara mys inne. Känner mig utvilad och jäkligt positiv, och det mina vänner, det är en underbar känsla efter den senaste tidens strul!


Fina trollunge! Foto: Johanna

Pages:

8 kommentarer till “it’s a hallelujah moment!!”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  HURRA!!! va skönt hoppas dagen fortsätter i samma anda!!! Kram på er

 2. Ååååh vad härligt att höra!! Det behövde ni ju verkligen!!
  Hoppas ni får en toppen dag i dag! Tråkigt dock att det inte
  är nåt sim och att vi inte kan ses :(

  Ta hand om er! Kraaamar

 3. Men åh så jäkla UNDERBART! :D vad glad jag blir för er skull. Nu håller vi alla tummar och tår.

  Och Charlie, krya på dig nu!
  Kramar.

 4. Jippi! Vilka bra killar vi har!! :-D

 5. Grattis! Hoppas innerligt att ni får det i fortsättningen:) Kram

 6. Åh vad underbart!! Skööööönt! Ännu är vi inte där, men jag hoppas att vi också kommer dit snart :)

 7. Josefine skriver:

  men hallå vad sköönt ! :D yey !!!

 8. Skönt att ni fick sova en hel natt :) Hoppas det fortsätter så!

  SV: Jag har inte ens tänkt på att det kunde finnas i ersättningen också. Så kollade upp det precis och den mjölkfria vi använde innan innehåller också maltodextrin. Så då är det ju knappast lönt att byta till ersättning istället. Får väl köra på med välling som vanligt. Hoppas på att hon slutar äta på natten snart, för på dagen kan man ju ge annat! Aja, vi får hoppas det bästa för våra små! Kram

Lämna en kommentar