fantastisk tisdag, nu kör vi!

Mörbultad Sara här. Vet inte vad Charlie pysslade med inatt, men han var vaken till och från mellan 2-3 och därmed jag också och när jag vaknade kunde jag knappt ta mig upp ur sängen. Okej, nog för att man börjar bli till åren, men va? Blev inte bättre av att jag satt och myste med Charlie i famnen i sängen i 45 minuter innan han vaknade till och ville starta dagen. Ont i ryggen! Men jag antar att det bara är att värma upp och köra på. Tur att man har den bästa bebisen, han är så gosig och mysig just nu så det är inte klokt.

Just, läkarbesöket igår gick jättebra. Det visade sig att det inte alls var för magen vi var där, utan för blåsljudet, men vi fick båda besöken i ett. Charlie var en liten solstråle från det att vi kom tills vi gick därifrån, fantastiska unge. Han bara log, och var helt fascinerad av stetoskopet och den snälla doktorn. Hon hörde ett pyttelitet blåsljud så vi blir remitterade till kardiologen på KS, men hon var ganska säker på att det inte var nåt att oroa sig för. Skönt! När det gällr magen ska vi börja testa med lite mjölkprodukter igen för att se om han fortfarande reagerar på det. Tänkte dock vänta tills nästa vecka, behöver verkligen inte sämre nätter just nu och vill inte böka med det när vi åker till Skövde på torsdag.

Idag är jag lite extra glad att det är tisdag. Vi ska snart äta frukost och sen blir det en långprommis med Veronica och Asta. Eftersom Charlie är snorfri så följer dom med oss hem på lunch efteråt, sen blir det kanske sångstund på öppna förskolan och i eftermiddag kommer Charlies farmor och hälsar på. Full rulle alltså. Nu kör vi!


Pappa tyckte jag behövde tvättas igår..

Pages:

10 kommentarer till “fantastisk tisdag, nu kör vi!”

 1. Skönt att det var okej med lilla hjärtat!

  Vi har bättre nätter nu och jag skriver ner det så att jag ska komma ihåg det när det sen vänder igen haha… Känner igen det där med att knappt kunna röra sig när en solig bebis tycker att det är morgon..

  Hoppas ni får en bra dag! Kram

 2. Sophia - mamma till Mevin skriver:

  Nån av dina läsare som vill gå på Lundmyr rea imorgon?? 50-80%

 3. Sophia - mamma till Mevin skriver:

  Nu då???

 4. Sophia - mamma till Mevin skriver:

  Tydligen inte… http://Liivetsomtre.blogg.se

 5. Sophia - mamma till Mevin skriver:

  Det e även utförsäljning av pippi, Vincent, mol in, arctic kid, eskimo, pax ect

 6. Sophia - mamma till Melvin skriver:

  Sonen heter förövrigt meLvin och INTE Mevin som jag råkat skriva innan :)

Lämna en kommentar