dejt med kungligheterna

Hej från frukostbordet! Jag har precis gett Charlie två pyttesmå skedar med vanlig äpplegröt. Mjölktestandet är igång alltså, håll tummarna för att den lilla magen funkar som den ska nu. Han har såklart ätit sin gröt som vanligt och nu smaskar han på ett rån med leverpastej. Smarrigt! Vi ska strax göra oss klara för en dejt med Veronica och Asta. Kronprinsessan och Daniel kommer till Kallhäll idag, så vi ska gå förbi parken och kika in ståhejet. Ente varje da’ vi har så fint fõlk i byn! Haha, lantisen har talat ;) puss på er!

image

Pages:

5 kommentarer till “dejt med kungligheterna”

  1. Håller tummar och tår här hemma!

  2. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Åhå så grannarna ska besöka landet!

  3. Hanna skriver:

    Hälsa sessan! ;)

  4. hahaha vad rolig du är, kul med kungligt besök ;)

  5. Håller tummar och tår!! Kram

Lämna en kommentar