Bästa bästa!

Haft ytterligare en bra natt här. Jag har sovit lite dåligt, men det är inte Charlies fel. Vi fick äntligen till en bra nattning utan skrik igår, det har varit lite tufft senaste veckan. Sen sov han fram till 4:40 då han fick mat, då la jag ner honom i sängen och han somnade om till 6:50. Fantastiskt. Snart kanske jag inte behöver göra såna här inlägg på ett tag, vore skönt om nätterna bara kunde flyta på lite nu :)

Hur som, nu ska vi kicka igång dagen med god frukost. Sen ska jag och Charlie ta en lång promenix medan pappan brötar med dammsugare och mopp, det blir skönt. Speciellt som vi får finbesök idag! Charlie morbror och gudfar, min älskade lillebror, är nämligen i stan, och kommer på middag med sin Matilda ikväll. Jippi!

Pages:

5 kommentarer till “Bästa bästa!”

  1. Elan skriver:

    På den här bilden ser jag verkligen vem som är pappa! :)

  2. Sophia - mamma till Mevin skriver:

    Hur gammal e sonen? :)

  3. Skönt med såna nätter!! Här har vi tyvärr också en som fortfarande vaknar på nätterna och vill ha mat! :( Vissa nätter går bättre…andra inte!! Längtar SÅ till en helt sovande natt! :)

    Hoppas Ni får en bra söndag!

  4. så härligt att få läsa att nätterna börjat ordna upp sig :) och så stoor han ser ut på bilden, finaste Charlie !!

Lämna en kommentar