barnledig och julpynt

Ikväll gjorde jag något jag inte gjort på över 7 månader. Jag åkte in till city, alldeles ensam! Åhléns hade glöggmingel och 15% på allt julpynt för medlemmar, så jag passade på att köpa en julgransmatta som vi spanat på, och lite andra fina grejer. Dom har så mycket fint, kan gå på den där julavdelningen och fingra på grejerna hur länge som helst, haha. Glitter glitter! Jag tycker dock mest om enkla, traditionella julprylar, så det var inga konstigheter som följde med hem i påsen :) Charlie var hemma med pappa och det hade gått jättebra, skönt att veta att det funkar. Jag passade på att läsa en tidning på pendeln, och poppade Winnerbäck och Owl City på spotify. Det var faktiskt riktigt skönt!

Nu ska jag krypa i säng. Hoppas såklart på lite mer sömn inatt, och på en lika fin dag med min goa bebis i morgon. Grabben har varit en liten solstråle idag, det gör att man glömmer sömnbristen lite grann – men nu är jag trött! Hörs i morgon :)

Pages:

5 kommentarer till “barnledig och julpynt”

 1. Mimmie skriver:

  ja, vi har ju visserligen en trea men en liten sådan! ;)

 2. åh det är så mysigt med jul! Massa fint dom hade, ugglorna var söta ^^

 3. Härligt med mingel! :) Jag ser fram emot att få börja sätta fram
  julpyntet! Kram

 4. Veronica mamma till Asta skriver:

  Va duktig du e!!! Härligt att du kunde koppla av å njuta av tillfället :). Kram

 5. Landkrabba skriver:

  Härligt med lite barnfri tid! Det behövs ibland!

Lämna en kommentar