111120

Godafton! Det börjar bli dags att krypa i säng efter en riktigt fin helg. Mer sånt här! Vi åkte på en kanonmysig utflykt med Veronica, Magnus och Asta igår. Jag och Veronica åkte Volvo (riktig höjdarbil som rymmer två barnvagnar, två mammor och två bebisar i bilstolar) medan våra killar fick blind-dejta i Magnus bil. Vi åkte på julmarknad på Steninge slott, käkade köttbullar och shoppade julsaker och hade himla trevligt.

Idag blev det en effektiv familjedag här. Lägenheten är skinande ren, det har borrats upp krokar och fixat en massa annat. Dessutom har vi fått sålt den gamla vagnen idag, så nu har vi ett bekymmer mindre. Charlie har det väldigt jobbigt med tänderna just nu, det kliar och gör ont, och tempen har hållt sig kring 38 grader. Ikväll gav vi Alvedon och hoppas att han får sova på det. Efter nattning av lilltrollet slarvade vi till det med hämtpizza och tända ljus i soffan, men det var vi värda. Godnatt!

image

Pages:

5 kommentarer till “111120”

 1. Nina skriver:

  Hahah jaa den konstanta tröttheten!:) jag får skylla mig själv också :) borde faktiskt gå och lägga mig :)

 2. Veronica mamma till Asta skriver:

  Va skönt att ni blev av me vagnen!! Å fira me pizza gjorde ni verkligen rätt i!! Vi tar lååångprommis idag istället :P

 3. Veronica mamma till Asta skriver:

  Just d…. Så himla bra att vi fick in båda vagnarna i bilen…. Ullared här kommer vi, ha ha ha!!

 4. Emilia skriver:

  Låter som ni haft en mysig helg!

  Du har inte missat att jag skrivit om intervjun för jag har inte gjort det ;) saker och ting är inte riktigt klara än så har inte ”gått ut” med något än… Men kan ju tala om för dig för det är inte hemligt heller. Jag fick jobbet jag var på intervju på, i Ryd. När Värsås (där jag gjorde min vfu) fick höra att jag varit på intervju fick de eld i baken och berättade att de ville ha kvar mig där. Min handledare ska ha barn nämligen. Så jag tackade nej till Ryd… Det är inga papper skrivna i Värsås men i princip är det klart. Ska dit på planering ikväll :)
  Så är det! :) så jag har fått jobb!!!! sååå kul! Trivs kanonbra :) Men skriver inget om det i bloggen förens allt är klart. Hoppas på att det är det innan veckan är slut!

  Hoppas ni får en fin måndag!
  KRAM

 5. Mysigt med julmarknad, vi funderar på att gå på Skansen någon helg
  i december:). Kram

Lämna en kommentar