sovmorgon.com

Uj, här har man fått sova på morgonen i alla fall! Inte så bra i natt däremot eftersom Challe verkade ha mardrömmar eller något, därför var det skönt att få ligga kvar i sängen några timmar när bebisen gick upp ;) Pappan jobbar nämligen hemifrån idag eftersom pendeln inte går här 20-25 oktober, och den fantastiske mannen lät mig inte bara ligga kvar i sängen vid 7, utan har jonglerat både bebis och tvättstuga under tiden som jag snusade gott fram till 9:30(!!). Underbar start på fredagen.

Idag ska jag och Charlie mysa här hemma. Vädret är superhärligt, så det blir nog lite gunga på gården när han vaknar från sin förmiddagsnap, sen ska vi luncha ihop hela familjen och så ska jag och C ta bussen till Jakan och helghandla lite under eftermiddagen. Ska tajma in det med eftermiddagsvilan tänkte jag. Nu ska jag se om min mobil har överlevt det lilla doppet den tog i min frukostgröt, så att jag kan ringa min fina lillebror. Han befinner sig i Stockholm idag, den lille göteborgarn, och ville ses innan han åker härifrån i em, men att ta sig med buss och tunnelbana in till stan i rusningstrafik med barnvagn känns inte riktigt aktuellt. Bu för SL!


Charlie gillar gungan! Stora Blecktornsparken igår :)

 

Pages:

3 kommentarer till “sovmorgon.com”

 1. Sophia - mamma till Melvin skriver:

  Kikat lite i din blogg då o då, vi verkar gilla mycket lika saker till våra pojkar. Den overallen har melvin oxå :)

 2. Blektornsparken är fint, var där för ett tag sedan. Ha en fin fredag!:)

 3. Skönt med sovmorgon! :D Idag var det min morgon men imorgon är det min tur att få snusa. Längtar :D

  Jag mailar över bilden!
  Ha en fin helg gumman.
  Kram!

Lämna en kommentar