sömn sömn sömn

Ytterligare ett sömn-inlägg. Undrar hur många sådana det blivit det senaste halvåret? Hur som helst är jag ganska positiv idag, för efter en jobbig läggning igår sov Charlie det längsta passet på eeevigheter. Liten sussade knäpptyst mellan 20-04! Jag vaknade iofs vid 3 och kunde inte somna om, men då kände jag mig riktigt utvilad. Bytte blöja och gav flaskan när jag insåg att han inte tänkte somna om vid 4, sen sov han nån timma till. Fick ta upp och söva om efter 5 när han var täppt i näsan och sen sov han till 6:19. Alldeles strålande. Undviker ju gärna strul och täppta näsor i framtiden, men sömnen får gärna bli en vana.

Uppdatering om förkylningen: tror att min bebis kan ha stans starkaste immunförsvar. Han är inte kry, men näsan rann knappt på hela eftermiddagen igår och bortsett från nästäppan så verkar det inte så illa. Han är pigg och glad i alla fall och som vanligt  alldeles fantastiskt underbar :) Jag var iväg till apoteket igår och köpte Nezeril från 7 månader. Det var ju ingen höjdare att få uppkört i näsan tyckte bebisen, men skönt att man kan hjälpa honom inför natten i alla fall.

Om nån timma ska vi äta frukost, och kanske hoppa ur pyjamasen. Sen ska vi möta upp Veronica och Asta för en låååång promenad, ska bli skönt. Jag gissar att Charlie kommer ta tillfället i akt och sova i vagnen medan mamman svettas… Hej så länge!


Pyjamasmys med killen nu på morgonen :)


Finaste pyjamasen från LINDEX. Det första plagget med bilar/flygplan/andra fordon jag nånsin köpt till C.

Pages:

4 kommentarer till “sömn sömn sömn”

 1. Vad skönt att han redan är på bättringsvägen! :) Och att natten var bättre än på länge, skööönt! Fler såna håller vi tummarna för.

  Ha en fin måndag gumman.
  Kramar!

 2. Emilia skriver:

  Vad skönt med en sov-natt :) Och att förkylningen är bättre med!
  Hoppas ni får en fin dag nu!!
  Kramar

 3. Haha ja det här med sömn alltså. Att det kan vara så viktigt för oss mammor ;) känns bra att jag inte är den enda som fyller min blogg med söm inlägg iaf.

  Skönt att han redan är bättre!
  Kram

 4. Jannie skriver:

  Superfin pyjamas!
  O tack för svaret!Då hänger jag med…
  Hoppas allt ordnar sig med lillemans mage då,så det blir problemfritt
  med vällingen!
  Å skönt att du fick sova lite!kRAM

Lämna en kommentar