sexmånaderskollen

Är på väg i säng här efter en helt okej måndag. Vi var ju på läkarbesöket på BVC i eftermiddags och det gick fint. Charlie vägde nästan precis 10 kg och var 70 cm lång. Han växer som han ska, vilket innebär att han får i sig det han behöver i matväg. Skönt att veta. Allt var bra enligt doktorn, förutom att han hittade ett litet blåsljud på hjärtat. Vi fick en remiss för att få det kollat på Astrid Lindgren. Förhoppningsvis är det ingenting, men kommer ändå vara nervös tills det är kontrollerat. Hoppas vi får tid snabbt! Doktorn var inte särskilt orolig och sa att det kan bero på förkylningen C hade i förra veckan. Hoppas!

Efter BVC gick Charlie hem med sin pappa och jag åkte ensam till Jakan för att handla lite. Passade på att kika i ett par affärer innan jag handlade på Coop, det är ju inte varje dag man är ute och fönstershoppar utan barnvagn precis! Detta var faktiskt första gången jag var iväg ensam på snart 6 månader och det kändes himla skönt, om än lite naket. Man blir väldigt van vid att alltid sitta fast vid den där barnvagnen! Nej, nu är det dags att göra min lilla son sällskap i sovrummet. I morgon ska vi ut på roligheter :)


Min lilla gladfis i morse när han satt och underhöll sig själv under min frukost


Nya skallran/bitringen från MAM är bra!

Pages:

Lämna en kommentar